Frankhuis - 32 woningen - Zwolle

In opdracht van Sustay | verantwoord wonen heeft Schutte bouw & ontwikkeling in de wijk Frankhuis aan de Bastionstraat in Stadshagen te Zwolle 32 woningen gerealiseerd.

12 woningen zijn door Sustay verkocht aan a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en zijn als vrije sector huurwoningen in de markt gezet. De andere 20 woningen zijn als koopwoningen in de markt gezet.

De ruime rijk gedetailleerde huur- en koopwoningen hebben een jaren ´30 architectuur met een klassieke en eigentijdse uitstraling. Ze zijn gelegen rondom een hofje of beschikken over een mooi groen uitzicht.

Duurzame woningen

Zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit maken de woningen energiezuinig. Verder zijn de woningen voorzien van een duurzame cv-installatie, in combinatie met zonnepanelen. Door de hoogwaardige isolatie wordt een EPC-waarde van 0,4 behaald. Hierdoor kennen de woningen zeer lage woonlasten.

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over Woon4D-concept

Opdrachtgever:
Sustay | verantwoord wonen, Utrecht
Start bouw:
Fase 1: 30 woningen - oktober 2015 | Fase 2: 20 woningen - maart 2016
Oplevering:
Fase 1: 30 woningen - april 2016 | Fase 2: 20 woningen - juli 2016
Architect:
IK_B Architecten, Lochem