Goed bezig

Kwaliteit borgen

De kwaliteit van Schutte bouw & ontwikkeling komt onder andere tot uiting in de certificaten van onafhankelijke instanties op het gebied van veiligheid, kwaliteit, milieu en klanttevredenheid. Hiermee laten we zien dat we doen wat we beloven én blijven we onszelf continu verbeteren. Verderop leest u meer over onder andere  onze ISO en VCA certificering.

VCA**

De Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is een veelzijdig programma waarmee Schutte wordt getoetst en gecertificeerd op het VGM-beheersysteem.

Bekijk het certificaat van Schutte

ISO 9001

De ISO 9001 is een norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Door middel van ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen we continue verbetering van kwaliteit, zodat we steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

Bekijk het certificaat van Schutte

FSC® en PEFC™

FSC®

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd.

Bekijk het certificaat van Schutte

PEFC™

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos.

Bekijk het certificaat van Schutte

 

Stichting Klantgericht Bouwen

Wij zijn lid van Stichting Klantgericht Bouwen, een stichting zonder winstoogmerk. Deze stichting voert onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken uit voor leden.

Predicaat Excellent Concept

Stichting Excellent Conceptueel Bouwen verklaart dat ons Woon4D-concept een bewezen excellent concept is en dat wij onze beloftes waarmaken.

Met dit concept kunnen wij ons onderscheiden en voortdurend verbeteren. Binnen het predicaat zijn wij één van de eerste bouwondernemingen in Nederland die in het bezit is van het label nul-op-de-meter (NOM).

Bekijk het predicaat van Schutte

STIP

 

Het STIP-certificaat bewijst ons commitment om alleen verantwoord geproduceerd hout te kopen en dus te verkopen. Alleen bij een STIP-bedrijf weet je dus dat het hele assortiment bestaat uit verantwoord geproduceerd hout. STIP-gecertificeerde bedrijven bewijzen met het certificaat niet alleen dat ze in staat zijn “goed” hout te kunnen leveren maar dat ze het altijd leveren, ongeacht de klantvraag.

Bekijk het certificaat van Schutte

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2