Nieuwe naam appartementencomplex De Klomphof in Wierden onthuld

Onder luid gejuich van het toegestroomde publiek werd vanmiddag op 12 januari 2017 de nieuwe naam onthuld van het appartementencomplex De Klomphof, aan de Marktstraat in Wierden. Wethouder Dianne Span van de gemeente Wierden onthulde de nieuwe naam: Markant.

Schutte bouw & ontwikkeling heeft in opdracht van Stichting Wonen Wierden Enter (SWWE), het project De Klomphof gerealiseerd. Sinds november 2016 wonen de bewoners in de appartementen. SWWE zette een prijsvraag uit onder de bewoners en omwonenden voor het bedenken van een nieuwe naam van het appartementencomplex.

Uit maar liefst 130 inzendingen is het idee van de heer Braakhuis gekozen en beloond met een grote bos bloemen en VVV cadeaubonnen. Hij kwam op de naam Markant, omdat het een markant pand is en het is het eerste gebouw in Wierden zonder gasaansluiting. Er wordt alleen gebruik gemaakt van elektriciteit. Dat vond hij markant.

De winnaar mocht tijdens de plechtigheid zelf meehelpen de nieuwe naam te onthullen. Naast de hoofdentree achter de glazen pui is de nieuwe naam duidelijk zichtbaar.

Lees meer over dit project