Opdracht voor realisatie Havezathepark fase II – Breecamp Oost Zwolle

Schutte bouw & ontwikkeling heeft het contract ondertekend voor de planovername van de nieuwbouw van 18 eengezinswoningen ten behoeve van het project Havezathepark fase II – Breecamp Oost te Zwolle.

 

Het project betreft de nieuwbouw van 18 eengezinswoningen en bestaat uit twee bouwblokken van negen woningen. Het project maakt deel uit van het plan Havezathepark. De twee bouwblokken staan tegenover elkaar. Op de vier kopse kanten van het project zijn woningen ontwikkeld die als een soort boekensteun (3-laags met plak dak) tegen de rijen aanstaan. Daartussen staan woningen met een langskap. Deze woningen zijn aan de voorzijde voorzien van een terras, waarbij het dakoverstek als een soort overkapping dienst doet. Het terras biedt rechtstreeks uitzicht en aansluiting op het glooiende park. In de tweede helft van mei 2016 gaat het project in de verkoop.

Heeft u interesse en wilt u graag meer weten over dit project, neem dan contact op met Woonaccent Makelaars e/o Ten Hag Makelaarsgroep in Zwolle.