Hemerhout - 61 woningen - Ede

Aan de rand van de wijk Kernhem in Ede heeft Schutte bouw & ontwikkeling het project Hemerhout gerealiseerd.

Het plan bestaat uit 61 ruime koopwoningen, welke onderverdeeld zijn in moderne stadswoningen en sfeervolle laanwoningen. De woningen zijn uitgevoerd in 11 verschillende types die weer te onderscheiden zijn in diverse tussen- en hoekwoningen.

Het opvallende ontwerp met de warme rode steenkleur en de contrasterende witte geveldetails past goed in de wijk.

Duurzaam

De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en energiezuinig. Dit mede door de toepassing van hoogwaardige isolatie, HR++-glas en duurzame stadsverwarming.

De Stadswoningen

De Stadswoningen hebben een afwisseling in steenkleur en metselwerk aan zowel de straat- als tuinzijde, waardoor een dynamisch beeld ontstaat en de woningen een individueel karakter krijgen. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer, een opbouw op de tweede verdieping met toegang tot een dakterras en een ruime achtertuin. De hoekwoningen zijn over de tweede verdieping volledig uitgebouwd.

De Laanwoningen

Deze woningen hebben een jaren dertig uitstraling. Ze beschikken standaard over een tuingerichte woonkamer met open keuken, een achtertuin op het zuiden of westen, drie slaapkamers en een comfortabele badkamer. Alle woningen hebben een puntdak, sommige woningen beschikken over een erker aan de voorzijde of een eigen garage aan de zijkant.

 

Opdrachtgever:
Lithos bouw & ontwikkeling, Amersfoort
Architect:
Palazzo B.V., Duiven
Start bouw:
Februari 2016
Oplevering:
November 2016