Malburgen - 36 huurwoningen - Arnhem

In opdracht van Sustay | verantwoord wonen heeft Schutte bouw en ontwikkeling 36 huurwoningen gebouwd in Arnhem aan de Berkumstraat in de wijk Malburgen Oost.

Aan de achterzijde grenzen de woningen aan een groenstrook/park. De achtertuinen zijn afgesloten, er is geen ontsluiting. De houten bergingen staan daardoor in de voortuinen van de woningen. Tussen de bergingen is een pergolaconstructie aangebracht. In combinatie met het keimwerk (witte vlakken op de woningen) zijn dit bepalende onderdelen voor de uitstraling.

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over ons Woon4D-concept

Bouw Informatie Model (BIM)

Dit project is in BIM uitgewerkt. Met behulp van ons BIM werken we een project vanaf voorlopig of definitief ontwerp uit naar een omgevingsvergunning en werktekeningen. Dit in één keer slim en goed, zodat de vele traditionele stappen in tekenwerk niet nodig zijn. Schutte beheerst de BIM-techniek als geen ander. Al jaren zijn wij bekend met het opzetten van een goede BIM-structuur. We hebben een eigen team van BIM-specialisten in huis.

Lees meer over BIM

Opdrachtgever
Sustay | verantwoord wonen
Architect
Ilse Klein Brinke, Lochem
Start bouw
1 november 2016
Oplevering
Juli 2017
BIM
Project