Theater-
kwartier Lelystad

Lelystad wordt een stukje mooier met de komst van het nieuwe Theaterkwartier in Lelystad. Wij realiseren daar in opdracht van Four-D 57 appartementen met commerciële ruimten en parkeergarage en 5 grondgebonden woningen. Eind 2022 verwachten wij het project op te leveren.

lees hier meer over onze projecten

Maatwerk Projecten

91 woningen en appartementen Bunnik

Op dit moment zijn volop bezig met de bouw van een kleinschalige nieuwbouwwijk, bestaande uit 91 woningen en appartementen in Bunnik. Deze zijn verdeeld over een appartementencomplex van 27 woningen, een appartementencomplex van 48 woningen en 10 Woon4D2.o woningen. Daarnaast zijn er ook nog twee-onder-één kap-woningen in uitvoering.

Lees hier meer over onze projecten

36 zorgwoningen Wolvega

Tr uitbreiding van de zorglocatie LindeStede realiseren wij in opdracht van Alliade Heerenveen 36 zorgwoningen in Wolvega. Het project bestaat uit 185 zorgappartementen en 18 studio’s.

Wolvega

Transformatie Dordrecht

In Dordrecht wordt een voormalig kantoorgebouw aan de Johan de Wittstraat omgetoverd tot 19 appartementen. De appartementen staan centraal in Dordrecht.

Opdrachtgever Bouwhuis Groep Start Bouw 4e kwartaal 2019 Oplevering 1e kwartaal 2020

19 appartementen

Naar een concept van Edelwonen van Bouwhuis Groep zijn 19 prachtige appartementen gerealiseerd.

Begane grond

De begane grond is in gebruik gebleven door de ING. De eerste tot en met de achtste verdieping zijn getransformeerd naar appartementen.

Omwonenden

Tijdens de bouw is er veel rekening gehouden met omwonenden en de minimale ruimte die door de gemeente ter beschikking is gesteld.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2