17 appartementen
IJburg
Amsterdam

In opdracht van Vereniging Bouwgroep Smart Homes realiseren wij 17 appartementen op centrumeiland blok 07-09 aan de Muiderlaan te Amsterdam IJburg. Het gebouw bestaat uit een half verdiepte parkeergarage met 15 parkeerplaasen en 17 appartementen, verdeeld over vijf bouwlagen.

Opdrachtgever Vereniging Bouwgroep Smart Homes Architect OFMAA - Amsterdam Start Bouw juli 2022 Oplevering Q4-2023

Duurzame en onderhoudsarme materialen

In het kader van ‘duurzaam’ worden pv-panelen toegepast, wordt het regenwater geïnfiltreerd in de vorm van infiltratiekratten en/of halfverharding van de tuin en wordt het regenwater opgevangen op het dak middels buffers.

Aangezien de gevels zijn voorzien van aluminium kozijnen, betonelemementen en baksteen is het gebouw onderhoudsarm. Tevens worden de gevelkozijnen aan de zuidzijde (behoudens de kozijnen ter plaatse van de balkons) voorzien van verticale screens (zonwering).

De appartementen worden qua verwarming en warmwatervoorziening aangesloten op de standsverwarminginstallatie van ETECK. De ventilatie van de appartementen wordt verzorgd door een gebalanceerd ventilatiesysteem.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2