Theater-
kwartier
Lelystad

In opdracht van Four-D realiseren wij 57 appartementen met 4 commerciële ruimten en parkeergarage en 5 grondgebonden stadswoningen in het Theaterkwartier te Lelystad. De woningen zijn verkocht aan Credit Linked Beheer. De uitgesproken architectuur naast het Agora Theater in Lelystad is een plaatje om te zien. Samen met de partners heeft Schutte dit project in bouwteam aangevlogen

Opdrachtgever Four-D Architect Mecanoo Architecten Start Bouw juli 2021 Oplevering eind 2022

Duurzame woningen

Een belangrijk aspect van dit project is het zeer duurzame karakter van de 5 grondgebonden woningen. Het streven is om de woningen duurzamer te realiseren dan wat de BENG-systematiek in het Bouwbesluit voorschrijft. De woningen  zijn zeer energiezuinig en worden voorzien van een lucht/water-warmtepomp, PV-panelen, een ventilatiesysteem met een WTW-unit (warmteterugwinning) en HR ++ glas.

57 appartementen met commerciële ruimten en parkeergarage

De woningen worden gerealiseerd in het Theaterkwartier tegenover het Agora Theater. De uiteindelijke 57 huurappartementen, die onderdeel vormen van het gebiedsontwikkelingsproject in het centrum van Lelystad, zijn gevestigd in een zes lagen tellend woonobject.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2