Rhenomare 63 woningen de Meern

Na een lang voorbereidingsproces is begin januari 2017 het startsein gegeven voor de realisatie van twee woonprojecten, in de kern van het historische dorpje. Rhenomare bestaat uit een wooncomplex met 39 appartementen en 24 (huur)woningen. Het hele project krijgt een karakteristieke uitstaling. Venster Architekten uit Gouda is verantwoordelijk voor het ontwerp. Het project is vernoemd naar het voormalige restaurant.

Opdrachtgever Sustay Verantwoord Wonen Architect Venster Architecten, Gouda Start Bouw Januari 2017 Oplevering Juli 2018 BIM Project

Wooncomplex met 30 appartementen

Op de hoek van de Meerndijk en de Rijksstraatweg realiseert Schutte een wooncomplex dat ruimte biedt aan 39 riante (huur)appartementen in de vrije sector, inclusief inpandige berging. De appartementen zijn verdeeld over vier bouwlagen en worden gebouwd bovenop een half verdiepte parkeerkelder. Deze parkeerkelder is alleen toegankelijk voor de nieuwe bewoners. Tevens wordt de parkeerkelder uitgerust met twee gezamenlijke fietsenbergingen.

24 (huur)woningen

Op het voormalige terrein van timmerfabriek Van den Brandhof verrijzen nog eens 24 eengezins(huur)woningen. Deze woningen komen aan de achterzijde van het wooncomplex en bestaan uit 10 herenhuizen en 14 hofwoningen. De herenhuizen bestaan uit vier bouwlagen met een inpandige berging en een parkeerplaats op eigen terrein. De hofwoningen bestaan uit drie bouwlagen en worden allen voorzien van een buitenberging.
Vanwege het binnenstedelijke karakter van dit project is communicatie en goede afstemming met alle partijen en omwonenden van essentieel belang.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2